Mikon vaaliteesit

1. Haloo Helsinki! Muuallakin on elämää. Pohjois-Suomi kaipaa investointeja ja panostusta koulutukseen. Koko Suomea ei kehitetä vain Kehä III sisältävillä kiikareilla. Pääkaupunkiseutu on saanut oman Oodi-kirjastonsa: Nyt on valtion vuoro tulla vauhdittamaan Oulu-Kemi-tien perusparannusta (Hyvä hallitus!), tunnin junaa Ylivieskaan ja Kajaaniin.
2. Raha. Säästäminen on hyve, mutta se ei ole elinkeino. Valtiontalouden tervehdyttämisen nimissä ei saa tuhota ainutlaatuista hyvinvointivaltiota. Laskukaudella valtion on tuettava julkisia investointeja lainarahalla, jotta talouden pyörät pysyvät liikkeessä. Markkinat eivät saa sanella yhteiskunnan kehitystä. Sosialidemokraattinen politiikka edustaa aina kansaa markkinoihin päin.
3. Rakkaus. Lähes kaikki tämän yhteiskunnan ongelmat johtuvat siitä, etteivät ihmiset löydä omaa paikkaansa. Rakkaus on ehtymätön luonnonvara: Se lisääntyy stiä jakamalla! Haluan olla rakentamassa luottamuksen ilmapiiriä yhteiskuntaan. Tutkimusten mukaan yhteiskunnat, joissa ihmiset luottavat toisiinsa ovat kaikkein kilpailukykyisimpiä.

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.