Hunsvotin evankeliumi nyt kirjakaupoissa!

Hunsvotin_evank_kansi1_pieni

Mikko Salmen Hunsvotin evankeliumi (Kirjapaja 2014) pursuaa tarinoita arjen ihmeistä. Mediasta tuttu nuoren polven ”poppipappi” kirjoittaa raikkaasti ja pilke silmäkulmassa elämän ilmiöistä.

Hunsvotin evankeliumi on myös vahva ihmisluonnonsuojelijan puheenvuoro. Tukkapöllyä saavat niin kirkon kuin yhteiskunnan luutumat. Kirja kutsuu lukijansa työhön ja toimintaan. Kiinnostavaa ei ole niinkään kuolemanjälkeinen elämä vaan elämä ennen kuolemaa.

Kirja on suunnattu kaikille niille, jotka omistavat maailmanparannusgeenin. Maailma ei ole aina hyvä. ”Me elämme täällä siksi, että tekisimme maailman paremmaksi”, kirjoittaa Mikko Salmi.

Mikko Salmi (s. 1975) on oululainen pappi. Hänet tunnetaan Radio Dein toimittajana, muusikkona ja yhteiskunnallisena vaikuttajana. Hän toimii tällä hetkellä Oulun kaupunginvaltuuston ja -hallituksen jäsenenä ja on ehdokkaana kevään 2015 eduskuntavaaleissa.

Sanna Krookin raikkaat valokuvat ryydittävät sanomaa.

Kirjan voi tilata omistuskirjoituksella hintaan 20 euroa kpl osoitteesta mikko@mikkosalmi.com. Mainio lahja pukinkonttiin!


Posted

in

by

Tags: