Kuulin linnun laulun

Heräsin tänään suloiseen linnunlauluun. Variksen raakkuminenkin kuulosti kauniilta. Join aamukahvin katoksen alla ja mietin, miten kiitollinen olenkaan tästä vaalirupeamasta. Olen kohdannut valtavasti hienoja ihmisiä, joiden katseista, halauksista ja sanoista olen saanut lähes yli-inhimilliset voimat.


Erityisen vaikutuksen ovat tehneet hädän alaiset ihmisiet: perheensä hylkäämä homoseksuaali, nääntynyt yksinhuoltaja, rutiköyhä pakkoyrittäjä, kaihileikkausta ikuisuuden odottanut mummo, 56-vuotias työmies, joka ei kelpaa kenellekään.

Tämän maan rikkaus on kuitenkin köyhät, sairaat ja heikot. Ennen kuin sen tajuamme, emme koskaan pysty rakentamaan parempaa Suomea.

Tämä viimeinen kampanjapäivä saa hymynkin huulille. Aina kaikki ei ole mennyt nappiin: paha liukastuminen Iissä, Onnenpyörän putoaminen peräkärrystä Muhoksella, lommo marketin parkkipaikalla, 2 parkkisakkoa ja yksi ylinopeudesta Pudasjärvellä.

Mutta tekevälle sattu. Kaikki on kuitenkin mennyt yli odotusten. Olen saanut tehdä kampanjan terveenä ja hyvävoimaisena hienojen ihmisten ympäröimänä. Olen siitä suunnattoman kiitollinen.

Huomenna kaikki on ohi. On aika hurjaa, miten vähän omasta tulevaiuudestani tänään tiedän. Kaikki on lopulta Korkemman kädessä. Niin uskon.

Tänään jaan ruusuja Rotuaarilla klo 11-13. Samun kanssa vedämme viimeisen Onnenpyörä-shown klo 13 alkaen Rotuaarin lavalla. Olisi suunnattoman kiva, jos ehtisit tänään tulla Rotuaarilla auttamaan vaalien loppurutistuksessa.

Kiitollisin terveisin

Mikko

P.S. Ai niin meinasi unohtua. Kävi miten kävi, vaalivalvojaiset pidetään huomenna meillä osoitteessa Ampiaistie 23. Olet sydämellisesti tervetullut nostamaan maljan hienolle kampanjatyölle. Ovet ovat auki vasta klo 22 alkaen, koska olen Teija-vaimoni kanssa vaalilautakunnassa siihen asti.

Posted

in

by

Tags: