Pirkka Junes puoluesihteerikisan kampanjapäälliköksi

Menestyminen puoluesihteerikisassa vaatii hyvän ja energisen vaaliveturin. Olen iloinen saadessani esitellä kampanjapäällikköni Pirkka Juneksen. Pirkan kanssa minua yhdistävät Pohjoisen juuret, palava kiinnostus yhteiskunnan kehittämiseen, pelkäämätön asenne, räväkkä viestintätyyli ja juurevat sosialidemokraattiset arvot. Olen siis hyvissä käsissä.

Pirkka työskentelee yritysasiantintijana pankissa, mutta on opintovapaalla 1.12.2017-30.11.2017 oikeustieteen opintoja varten. Hänen taustansa on vahvasti ammattiyhdistysliikkeessä; Ammattiliitto Prossa. Pirkka on toiminut luottamusmiehenä, henkilöstöyhdistyksen puheenjohtajana, rahoitusalan työehtosopimusneuvottelijana sekä lukuisissa muissa tehtävissä ammattiyhdistysliikkeessä.

SDP:n jäsen hän on ollut vuodesta 2012 asti. Pirkka kuvailee aatemaailmaansa näin: ”Olen moderni sosialidemokraatti, mutta ylpeä puolueemme kunniakkaasta historiasta ja saavutuksista. Pohjoismaisen hyvinvointiyhteiskunnan säilyttäminen ja sen kehittäminen ovat minulle sydämen asioita! Koen tärkeäksi myös yrittäjyyteen liittyvien asioiden esiin tuomisen puolueessamme.”

Pirkka pyörittää sivutoimisesti pientä tapahtumien tuottamiseen ja esiintyjien välittämiseen erikoistunutta yritystä Junes Eventsiä.

Ole yhteydessä Pirkkaan kaikissa Mikon puoluesihteerikampanjaan liittyissä asioissa!

Sähköposti: pirkka.junes@outlook.com

Puhelin: +358 50 364 0181


Posted

in

by

Tags: