Täältä tullaan puoluesihteerikisa!

Perjantaiaamu Hakaniemessä valkeni poikkeuksellisen kauniina. Loistava täysikuu toivotti aamun tervetulleeksi. Oli hyvä kertoa uutisia.

Olen päättänyt lähteä tavoittelemaan SDP:n puoluesihteerin tehtävää Lahdessa helmikuun alussa. Olen saanut vahvaa taustatukea ja rohkaisua liikkeemme eri puolilta. Minua on lämmittänyt kannustus Turusta, Raumalta, Salosta, Seinäjoelta, Vaasasta, Kokkolasta, Raahesta, Oulusta, Kemistä, Rovaniemeltä, Sodankylästä, Joensuusta, Kuopiosta, Imatralta, Lappeenrannasta, Kotkasta, Porvoosta, Vantaalta, Helsingistä, Hämeenlinnasta, Nokialta, Tampereelta. Uskon, että puhujamatkat ympäri Suomen Demokraatin päätoimittajana ovat rakentaneet luottamusta ja uskoa kykyihini ja persoonaani.

Lisäksi olen erityisen kiitollinen saamastani tuesta ay-liikkeen puolelta. Uskon, että SDP on vahvin silloin, kun puoluejohdossa on hyvä sekoitus eri taustoista tulevia sosialidemokraatteja.
Olen vienyt Demokraatissa läpi ison muutosprosessin, jonka hedelmiä tällä hetkellä korjataan. Levikkimme kasvaa 10 prosentin vuosivauhdilla, mikä on lehtialalla huima luku.
Puoluesihteerin tärkein tehtävä on nostaa SDP:n vaalityö sille tasolle, jolla voidaan tavoitella Suomen suurimman puolueen paikkaa. Edessä ovat viidet vaalit. Haluan olla luomassa puolueeseen uutta ilmettä, raikasta viestintää ja räväkkyyttä vaalikentille. Lupaan laittaa myös itseni likoon liikkeen puolesta sataprosenttisesti.

Torjuntavoittojen aika SDP:ssä on nyt ohi. Ainoa tavoitteemme tulee olla pääministerin paikka eduskuntavaaleissa 2019. Vasta vallasta käsin voimme todella muuttaa Suomea innostavammaksi ja inhimillisemmäksi.

Ilmoittautuminen puoluesihteerikisaan vaikuttaa nykyiseen työhöni. Kaksoisroolin vuoksi jään työlomalle puoluesihteerin valintaan saakka. Tehtäviäni hoitaa normaalin sijaisjärjestelyn mukaan toimituspäällikkö Heikki Sihto.

Toivon rehtiä ja asiallista puoluesihteerikisaa, jolloin pääsemme yhdessä piirtämään tiekartan tulevaisuuden SDP:lle ja Suomelle.

Tarja Halosen äidin sanoin:” Maailma ei ole aina reilu. Me olemme täällä siksi, että tekisimme sen paremmaksi.”


Posted

in

by

Tags: